Seks kao korijen svih sranja

I prije nego što sam napisao ovaj post već vidim kako će neki komentari izgledati, pa odmah da kažem da ovo nije priča kojom želim da kažem bilo šta loše o muslimanima ili slično, poenta je NA ŠTA SU MUŠKARCI SVE SPREMNI RADI ONE STVARI!
Elem, u novinama je izašla priča o Rihadu Jelasiju, čovjeku koji je na vrijeme dezertirao iz neke teroritičke organizacije. On tvrdi da potencijalnim bombašima-samoubicama, imami opisuju kako će ih u raju dočekati djevice sa kojima će moći imati seks do iznemoglosti, i to po 72 komada djevica svakom. Te ženske(hurije ili tako nešto)se opisuju kao visoke 165-170cm, 70-85kg teške, imaju dugačku kosu, rumene obraze, crne oči, bijelu kožu, dugačke vratove, njihove čvrste grudi stoje pravo a stražnjice su im okrugle i dobro izvajane. Osim toga one čak pričaju i «bezobrazne» stvari a ljubav vode kao da su čitavog života samo to radile. Ako vam se čini da su 72 hurije malo za cijelu vječnost, u dženetu dan traje 70.000 zemaljskih godina, a sa prvom djevom se provodi 10 godina, sa svakom sledećom po 10 puta vise. Dakle po zemaljskom vremenu to je 255500000 godina za prvu huriju, pa za drugu to puta 10… Mnogo je to vremena sa jednom ženom, složićete se. A i djevice se brzo «troše».
Kakva su sranja muškarci u stanju da naprave zbog žena, to je za nevjericu. Sve nešto «kontam da je Frojd u pravu i da je seks korjen svega»!
PS: A moj jaran je trazio najbližu organizaciju tog tipa da mu daju avion i da se sroka u Ameriku, koliko je mrzi. Kad čuje ovo, ima ladno da promijeni i vjeru o istom trošku.

make84
Sve što ti treba za početak, vidi na blogu.

4 komentara

Komentariši