beats by dre cheap

Перспектива

Нећу рећи да су они снимци које је избацио Џони Штулић срање, али да их нико не би јебао ни 2 одсто да није Џони у питању, ту сам убијеђен. Дакле, кад имаш ореол, онда је џаба, воле те. Направиће од тебе и што ниси. Рамбо Амадеус је тип који се одлично зајебава за паре, а има ореол генија и бога. Јеси гледо брате како је испроваљиво оне народњаке у песми за заштиту ауторских права? Ови на евровизији не знају ко им долази, има да их испроваљује... Та немојте касти.

Посебан примјер је Милан Младеновић. У гомили интервјуа човјек каже како његови стихови нису поезија, нису предвиђени да се гледају одвојено од музике, али вјерници његове новоуспостављене секте не мисле тако. Мора се новом богу одати почаст и коју није тражио. Има генијалан дио у филму Црна Марија. Филм о бенду гдје вођа умре. Милан Младеновић глуми, и преузима пручу. Не можемо нове клинце ложити старим стварима. Ви сте пратили вођу, а ја сам пратио идеју. Зато је за вас са њим умрло све, за мене није. Жешћи трип је што то говори лик, кога тако кују у звијезде, како он сам не би.

Да не дужим. Онај ко само гледа у прошлост и коме је све некад било боље, велика је будалетина. Проналажење свевременог у нечем што то није, још горе. Не кажем да и код Џонија и Код ЕКВ нема добрих ствари, али оне су биле тад за тад, а шта имамо за сад. Друге се фурке фурају. Ако ми фурамо старе, то значи да смо инфериорни и не знамо куд смо пошли. И ако неко прави двојство супротности Сека, Дара, Цеца, против Рамба, Џонија, ЕКВ, Чорбе... ја онда кажем Сарс, Синдикат, Атентат...

РАЗМИШЉАЊА СРПСКОГ ВОЛА
http://make84.blogger.ba
16/01/2012 22:38