beats by dre cheap

Мисица са ставом? Има и то

Ево друга или која већ Хрватица је изјавила да се никад не би удала за [url=http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/5432/mis-hrvatske-dete-mi-nece-biti-gej-muz-mi-nece-biti-srbin]Србина[/url]. Али авај, успут је изјавила како је и против абортуса и гејева. Укратко.

Јесте да је она новопечена чланица Хрватске чисте странке права (СДП не воли Србе;ХДЗ мрзи Србе; ХСП: побили би Србе; ХЧСП: сви побројани су удбаши, ми смо прави Хрвати) али ја бих то гледао из другог кутња.

Дакле дјевојка је ваљда манекенка, као и већина мисица. Овиме је затворила сва врата  том послу, не због геј лобија, већ што се у том послу његује профил жене која изгледа, а не мисли. Све треба дати у незамијерање, треба имати оне ставове који никог не иритирају, треба бити за мир у свијету, и не очитовати се ни по којој битној теми.

И онда кад је све дозвољено, осим имати мишљење супротно политичкој коректности, истрчи мисица. Није никог пребила, само рекла шта мисли. А данас свако има слободу ријечи и мисли, сем ако не мисли и говори супротно од онога што треба да мисли.

Дакле, храбра је. Ваљда као будућа политичарка има идеју како смањити стопу абортуса, сем обичне забране.

РАЗМИШЉАЊА СРПСКОГ ВОЛА
http://make84.blogger.ba
15/11/2011 23:34