РАЗМИШЉАЊА СРПСКОГ ВОЛА

ЈА СЕ НЕ ШАЛИМ. ЈА СЕ ОЗБИЉНО ЗАЈЕБАВАМ!

16.01.2012.

Перспектива

Нећу рећи да су они снимци које је избацио Џони Штулић срање, али да их нико не би јебао ни 2 одсто да није Џони у питању, ту сам убијеђен. Дакле, кад имаш ореол, онда је џаба, воле те. Направиће од тебе и што ниси. Рамбо Амадеус је тип који се одлично зајебава за паре, а има ореол генија и бога. Јеси гледо брате како је испроваљиво оне народњаке у песми за заштиту ауторских права? Ови на евровизији не знају ко им долази, има да их испроваљује... Та немојте касти.

Посебан примјер је Милан Младеновић. У гомили интервјуа човјек каже како његови стихови нису поезија, нису предвиђени да се гледају одвојено од музике, али вјерници његове новоуспостављене секте не мисле тако. Мора се новом богу одати почаст и коју није тражио. Има генијалан дио у филму Црна Марија. Филм о бенду гдје вођа умре. Милан Младеновић глуми, и преузима пручу. Не можемо нове клинце ложити старим стварима. Ви сте пратили вођу, а ја сам пратио идеју. Зато је за вас са њим умрло све, за мене није. Жешћи трип је што то говори лик, кога тако кују у звијезде, како он сам не би.

Да не дужим. Онај ко само гледа у прошлост и коме је све некад било боље, велика је будалетина. Проналажење свевременог у нечем што то није, још горе. Не кажем да и код Џонија и Код ЕКВ нема добрих ствари, али оне су биле тад за тад, а шта имамо за сад. Друге се фурке фурају. Ако ми фурамо старе, то значи да смо инфериорни и не знамо куд смо пошли. И ако неко прави двојство супротности Сека, Дара, Цеца, против Рамба, Џонија, ЕКВ, Чорбе... ја онда кажем Сарс, Синдикат, Атентат...

РАЗМИШЉАЊА СРПСКОГ ВОЛА
<< 01/2012 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Повезнице

Изабрано

СВЕ што радите, или ће вас приближити вашим сновима и циљевима, или ће вас удаљити од њих. Али, СВАКИ корак се рачуна.

"Нека ти се кришом иза леђа смеју,
Само од бараба сачувај ИДЕЈУ!"

аутор
Натурализовани Семберац рођен у Сарајеву Од покретних добара има @-маил адресу, индеx, УСБ, МП4 и страст ка новинарстви

блог
Флуидна и промјенљива творевина на којој Ја, кад имам времена, постављам текстове о стварима које ми се учине занимљивим. Теме блога, јос од његовог настанка, остају само двије ствари: Све и Свашта!
MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
176714

Powered by Blogger.ba